placeholder image

Smartphone

Wat kan allemaal met een smartphone? Eigenlijk teveel om op te noemen. Bellen, beeldbellen, e-mailen, internetten, social media, fotograferen, filmen, navigeren, agenda, adresboek, notities, muziek luisteren, nieuws lezen, een spelletje spelen, het weer bekijken, maar ook nog heel veel andere zaken. Schriemer Computers levert nieuwe smartphones, inclusief alle denkbare accessoires, maar ook refurbished toestellen voor een prijs die een glimlach op je gezicht tovert!

Tablet

Een tabletcomputer doet eigenlijk in de meeste gevallen niet meer onder voor een volwaardige computer, met het enige verschil dat een tablet veel handzamer is. Combineer de tablet met een toetsenbord en muis of trackpad indien gewenst en u heeft een fantastisch werkstation. Maar een tablet is ook handig om ’s avonds op de bank of in bed nog even die leuke serie op Netflix te kijken. Een tablet biedt de perfecte combinatie tussen kracht en compactheid.

placeholder image
placeholder image

Laptop

Een laptop verkies je boven een tablet als je een wat groter scherm wilt en wat meer rekenkracht kunt gebruiken voor de software die je gebruikt. Ook kies je voor een laptop als je wat meer aansluitingen wilt en wat meer opslaggeheugen dan bij een tablet wordt geboden. Het portable aspect is en blijft daarbij van belang, want een laptop neem je mee van A naar B. Schriemer Computers levert zeer compacte en lichte laptops, maar ook de wat grotere krachtige modellen indien nodig en gewenst.

Desktop

Gebruik je een computer alleen op de zaak of thuis, dan is een desktop misschien de juiste keuze. Een losse computer met een apart scherm, of een alles-in-één oplossing (computer en monitor gecombineerd in één toestel). De voordelen van een desktop ten opzichte van een laptop: een desktop is vaak krachtiger uit te rusten en is in verhouding voordeliger dan een laptop. Je bent daarentegen wel redelijk gebonden aan een vaste werkplek, maar als dat geen probleem is dan hebben wij de juiste desktop voor jou.

placeholder image

Overige links

PrivacystatementAlgemene Voorwaarden

Social Media

Contact

Support op afstand

Meer over TeamViewer
Logo_schriemer_computers